Национален Туристически Фестивал е събитие, чиято основна цел е да мотивира повече хора да усетят ефекта на чистия планински въздух и емоциите от къмпингуване на открито.

Под дебелата сянка на вековна иглолистна гора, в непосредствена близост и на няколко минути пешеходна дистанция до основния фестивален терен, ще бъдат обособени две отделни къмпинг зони.
С предварително записване и срещу достъпна такса, посетителите ще могат да поставят своята палатка и да се възползват от осигурените санитарни зони, душове с топла вода и електричество за зареждане на телефони и други с ниска консумация. Зоните и пътят до тях ще бъдат осветени и с контролиран достъп за максимална сигурност и комфорт.


*При запълване местата и/или при индивидуални заявки от по големи групи ще се обособят допълнителни зони.

**Достъп до душовете и другите удобства в къмпинг зоните ще бъдат контролирани и достъпни само за посетителите, заплатили таксата “Къмпинг”

За всички гости търсещи максимален комфорт е възможно настаняване в хотели и къщи за гости.

*През целия уикенд е осигурено безплатно извозване с бусове по направлението Самоков – кк. Мальовица за всички посетители, които са направили своята резервация за настаняване през сайта на фестивала.

Очаквайте скоро форма за записване и ценоразпис!